WinterTramp Anyone?

Rumor has it that Luke Nero may be putting a winter spin on his infamous SummerTramp party!


We wonder how long it will take Eleven Nightclub to tragically "borrow" his new ideas?!

Bwahaha! 

xx
GG


Comments

 1. Just bought a brand new HP scanner with my dental insurance check! Can't wait to start making copies ASAP!

  Talk soon! Gotta go find the rest of my teeth!

  xx

  ReplyDelete
 2. Hej, jag är en sångerska, låtskrivare och förformaren från Sverige. Min musik är mycket bra. Jag har förformade för Bryan Singer och många homosexuella killar i West Hollywood. Jag är känd så jag, säker på att du hier mig för Winter Tramp!

  Jag åker KingPeen, jag är också en konstnär och skapa bra musik!

  Med kärlek,
  KingWeen

  ReplyDelete
 3. How fun can't wait!

  ReplyDelete
 4. Honey's, U hit the nail on the muthafuckin' head with that ELEVEN comment.

  ReplyDelete

Post a Comment

NOTICE: WeHo Confidential does not assume any responsibility for comments posted on articles. Furthermore, comments published under Aliases or as "Anonymous" currently remain private and confidential.